2019-06-04 04:19:26• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Nyilas - jó lesz tartózkodnia a zsíros ételek túlzott fogyasztásától

Napi horoszkóp június 4-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.

Remek alkalom kapcsolatai javítására, mivel érzelmileg azonos hullámhosszon van környezetével, jól megérti a többieket és ön is jól megérteti magát. Ma mindenkivel szóba elegyedik és érdekelni fogja önt a többiek véleménye.

 

Bika: IV. 20. - V. 20.

Ma az ön második sorsterületén a Merkúr és a Hold együttáll, kiváló támogatást ígér ez a fényszög üzleti ügyeinek átbeszélésére. Pénzügyi tárgyalásai minden szempontból sikeresek lesznek, ma szót tud érteni másokkal és érvényt szerezhet elképzeléseinek.

 

Ikrek: V. 21. - VI. 21.

Az ön napjegyében helyezkedik el a Merkúr-Hold együttállása, élénkítő hatást gyakorol a szellemi folyamatokra, kitűnő lehetőséget biztosít szépírói vagy dokumentumírói munkára. A Hold ösztönei és a Merkúr eszessége jó adag gyakorlatiasságot és praktikusságot is nyújt önnek a mai napon.

 

Rák: VI. 22. - VII. 22.

Ma az élet minden területén előrejutás várható, mivel ösztönös megérzéseivel és józan gondolkodásával a problémák könnyen kiküszöbölhetők. A döntéseit egyszerre racionális és intuitív módon hozza meg, így ma ön kétszeresen is előnyös helyzetben van.

 

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

Ma ön kiváló kapcsolatot tud teremteni kollégáival, ha vezetői pozícióban van, akkor sem szigetelődik el a többiektől. Egyébként is jobb hatásfokkal dolgozik, ha többiek ott vannak ön körül, noha élvezi a presztízst és önnek van is érzéke az irányításhoz.

 

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

Az ön karrier sorsterületén találkozik a Hold a Merkúrral, ez óriási szellemi aktivitást jelent. A mai bolygóállás kifejezetten segíti a munkahelyén belüli előnyös áthelyezését, vagy a vizsgák sikeres befejezését.

 

Mérleg: IX. 23. - X. 22.

Remek időszak a társas érintkezés minden formájára, különösen az őszinte beszélgetéseknek kedvez a mai nap, lehetősége nyílik az esetleges továbbtanulásra vagy bármilyen tanfolyam elkezdésére. Útra is kelhet ilyenkor, ez önismereti szempontból igen hasznosnak bizonyul majd.

 

Skorpió: X. 23. - XI. 21.

Egy külföldi utazás kezdete nagyon kellemes és szellemileg igen ösztönző élményeket tartogat az ön számára. Ha vannak peres ügyei, akkor azt ne most rendezze le, mert a Mars a kilencedik sorsterületén átvonulva önnek ilyen ügyben nem hoz szerencsét.

 

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

A munka területére minden értelemben kedvezően hat a mai nap, valamilyen váratlan előnyhöz juthat pénzügyi vagy más vonalon. Általában véve jó egészségnek örvendhet most, de jó lesz tartózkodnia az édességek vagy a zsíros ételek túlzott fogyasztásától.

 

Bak: XII. 22. - I. 19.

Most szívesen dolgozik másokkal csapatban, ha jó benyomást kíván tenni másokra, arra is alkalmas a mai nap. Élvezze a pillanatot, ön tele van szeretettel és humorral, ön lesz a társaság lelke!

 

Vízöntő: I. 20. - II. 18.

Kreativitása ma a csúcson van! Valami különlegeset szeretne csinálni, és ki nem állhatja a hétköznapok rutinját. Alkosson valamit, vagy szánjon időt a hobbijára!

 

Halak: II. 19. - III. 20.

Sok mindent megváltoztathat a mai nap során, ha készen áll a váratlanság elfogadására, izgalmas dolgokban lehet része. Ha már régóta tervezi, akkor végre tényleg látogasson el egy jóga-órára, ez igazán önnek való lenne!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: